Personal Data
GO TO SPA HOTEL


5 reasons to book from our website!

logo hotel beach vert

 

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου και την χρήση των Προσωπικών Δεδομένων 

 

Privacy Notice - Personal Data in English Language

 

 





Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Η πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων του “Lagomandra Beach Hotel” ισχύει για οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχονται ή συλλέγονται από το ξενοδοχείο, είτε μέσω αυτής της ιστοσελίδας είτε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ξενοδοχείου για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ είτε με απευθείας ή τηλεφωνική επαφή είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. πραγματοποίηση online κρατήσεων, αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία προς διερεύνηση/έλεγχο διαθεσιμότητας κράτησης ή για αποστολή πληροφοριών που αφορούν το ξενοδοχείο ή την κράτηση κ.λπ.). Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μας κοινοποιείτε αποτελούν ύψιστη προτεραιότητά μας.

 

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά: Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε όλες τις πληροφορίες που καταχωρίζετε στην ιστοσελίδα μας ή που μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. e-mail) ή μέσω κράτησης που πραγματοποιείτε με τη χρήση τουριστικών γραφείων/πρακτόρων ή διαδικτυακής πλατφόρμας ανεξάρτητου παρόχου που πραγματοποιεί κρατήσεις σε ξενοδοχεία (είναι ευνόητο ότι γινόμαστε αποδέκτες των πληροφοριών κράτησης που έχετε δώσει στις πλατφόρμες ή τα τουριστικά γραφεία/πράκτορες, για να πραγματοποιήσετε κράτηση στο ξενοδοχείο μας). Περιλαμβάνονται πληροφορίες με τις οποίες μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε, όπως το όνομα και το επώνυμό σας, ο τηλεφωνικός σας αριθμός, οι ταχυδρομικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, καθώς και πληροφορίες χρέωσης (όπως ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, το όνομα κατόχου της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της). Ενδέχεται επίσης να καταχωρίσετε/ζητήσουμε πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα δωμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε να μην παράσχετε πληροφορίες σε εμάς, αλλά γενικά οι περισσότερες πληροφορίες που ζητούμε από εσάς απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας κράτησης.

Πληροφορίες συνταξιδιωτών: Όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση που περιλαμβάνει κάποιον άλλον (συνταξιδιώτη) μέσω αυτής της ιστοσελίδας, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες ή και ταξιδιωτικές προτιμήσεις γι’ αυτό το άτομο. Θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη συγκατάθεση του άλλου ατόμου πριν μας παράσχετε τις προσωπικές του πληροφορίες και ταξιδιωτικές προτιμήσεις του, καθώς η πρόσβαση για την προβολή των πληροφοριών ή για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας (ή του κωδικού της κράτησής σας). Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης του ξενοδοχείου μας, είτε στην ιστοσελίδα μας είτε αλλού μέσω ενός παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες για εσάς μέσω αυτού του παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις πολιτικές του. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την επιλογή να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω της λειτουργίας “Σύνδεση μέσω Facebook”, επιτρέποντάς σας έτσι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού σας Facebook, χωρίς να πρέπει να καταχωρίσετε από μόνοι σας στην ιστοσελίδα μας τις απαιτούμενες πληροφορίες. Όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχετε μέσω αυτού, όπως το όνομά σας, η εικόνα του προφίλ σας, το φύλο σας, τα γενέθλιά σας, η διεύθυνση e-mail σας, η πόλη ή περιοχή σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιλέξατε να καταστήσετε διαθέσιμη μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ευαίσθητα δεδομένα (ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα): Ο όρος αφορά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή το γενετήσιο προσανατολισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν συλλέγουμε ευαίσθητα στοιχεία παρά μόνο όταν τα παρέχετε σε εθελοντική βάση. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα για την κατάσταση της υγείας σας που παρέχονται αποκλειστικά από εσάς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ικανοποίηση των αναγκών σας (για παράδειγμα, την παροχή πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες).

Παροχή στοιχείων από ανηλίκους: Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Ως γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας, μην επιτρέπετε στα παιδιά να υποβάλλουν προσωπικά στοιχεία χωρίς την άδειά σας.

 

2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες χρέωσης (όπως το όνομα κατόχου, ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) με σκοπό την ολοκλήρωση των κρατήσεων που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μας, τηλεφωνικά ή μέσω τρίτου ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες για εσάς (π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, υπό τον όρο ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας: για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, για να σας παρέχουμε την επιβεβαίωση κράτησής σας και ενημερώσεις σχετικά με αυτήν, για να διαχειριζόμαστε το λογαριασμό της κράτησής σας, να επεξεργαζόμαστε πληρωμές και να παρέχουμε ειδοποιήσεις ταξιδιών, για να επικοινωνούμε μαζί σας γενικά, για να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας, για να μετράμε το ενδιαφέρον σας στις υπηρεσίες και την ιστοσελίδα μας και να τα βελτιώνουμε, για να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Ανακοινώσεις σε μορφή e-mail. Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφελείστε από ταξιδιωτικές ευκαιρίες στην ιστοσελίδα μας. Ένας τρόπος με τον οποίον το πράττουμε αυτό είναι στέλνοντάς σας μηνύματα σε μορφή e-mail. Αυτά τα email τα λαμβάνετε, αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για λήψη πληροφοριών διαομονής/κράτησης ή διαφημιστικών ανακοινώσεων σε μορφή e-mail. Τέτοια συγκατάθεση αποτελεί και η καταχώριση της διεύθυνσής σας (e-mail) στην ιστοσελίδα μας (π.χ. φόρμα επικοινωνίας) ή στην εφαρμογή μας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα συμμορφωνόμαστε με υπάρχουσες δημόσια διαθέσιμες λίστες εξαίρεσης, όταν σας στέλνουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις. Έχετε υπόψη ότι ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μη λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα σε μορφή e-mail σε όποιο παρόμοιο e-mail σάς αποστέλλουμε.

 

3. Με ποιον ενδέχεται να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες

Αν δώσετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

- Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και πάροχοι δραστηριοτήτων. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους προμηθευτές χαρακτηρίζονται με αυτό τον τρόπο. Συνεπώς, σας παροτρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου όλων των ταξιδιωτικών προμηθευτών, των οποίων τα προϊόντα αγοράζετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής μας. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας, αν χρειαστεί, για να ζητήσουν επιπρόσθετες πληροφορίες για εσάς, να σας βοηθήσουν με την κράτηση του ταξιδιού σας ή για να απαντήσουν σε μια κριτική που υποβάλατε.

- Προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες εκ μέρους μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, επιχειρηματικών αναλύσεων, εξυπηρέτησης πελατών, διενέργειας κρατήσεων, μάρκετινγκ, διανομής ερευνών/προγραμμάτων κλήρωσης και πρόληψης της απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τους προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών να συλλέξουν πληροφορίες εκ μέρους μας, καθώς και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί, στη λειτουργία χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας μας ή των εφαρμογών μας ή να διευκολύνουν στην διανομή online διαφημίσεων που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών έχουν πρόσβαση και ενδέχεται να συλλέξουν πληροφορίες, μόνο όπου χρειάζεται, ώστε να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, και δεν επιτρέπεται να μοιραστούν ή να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Επίσης, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις ίδιες ή αντίστοιχου επιπέδου πρακτικές ασφάλειας δεδομένων, τις οποίες ακολουθούμε κι εμείς οι ίδιοι. Έχετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές τρίτων υπηρεσιών ενδέχεται να έχουν την έδρα τους σε χώρες, όπου το επίπεδο προστασίας που προσφέρουν για τις προσωπικές πληροφορίες σας να μην είναι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρεται στη χώρα διαμονής σας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.

- Ιστοσελίδες παραπομπής: Αν κάποια άλλη ιστοσελίδα σάς παρέπεμψε σε αυτή την ιστοσελίδα (για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου στον οποίο κάνατε κλικ «κατευθυνόμενοι» σε αυτήν την ιστοσελίδα), ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς με αυτήν την ιστοσελίδα παραπομπής. Σας παροτρύνουμε να εξετάσετε τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου όλων των ιστοσελίδων που σας παρέπεμψαν εδώ, καθώς εμείς δεν ευθυνόμαστε για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που αυτές διενεργούν.

- Πάροχοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω της ιστοσελίδας μας ή των εφαρμογών μας, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όπως π.χ. το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις δικές του πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου (συμπεριλαμβανομένου του ενδεχομένου να έχουμε εμείς πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες μέσω του παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Ενδέχεται να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου σας γι’ αυτούς τους παρόχους μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συμβουλευτείτε την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου του σχετικού παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για περαιτέρω πληροφορίες καθώς εμείς δεν ευθυνόμαστε για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που αυτός διενεργεί.

Επίσης, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:

- στο πλαίσιο νομικών διαδικασιών προς ενάσκηση και προάσπιση νόμιμων δικαιωμάτων μας ή προς άμυνα έναντι έγερσης νομικών απαιτήσεων (π.χ. άσκηση ενδίκων βοηθημάτων, επιδόσεις, κλητεύσεις κ.λπ.).

- όταν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να λάβουμε μέτρα ενόψει παράνομων δραστηριοτήτων ή δραστηριοτήτων που υποπτευόμαστε ότι είναι παράνομες, για να προστατεύσουμε και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την περιουσία ή την ασφάλεια της εταιρίας μας, αυτής της ιστοσελίδας ή των εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων.

- σε περίπτωση ενός εταιρικού μετασχηματισμού, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση, απορρόφηση, πώληση κ.λπ. της εταιρίας ή περιουσιακών στοιχείων της ή στην απίθανη περίπτωση της πτώχευσης.

Εκτός από αυτά που ορίζονται παραπάνω, θα σας ειδοποιούμε, όταν προσωπικές πληροφορίες για εσάς πρόκειται να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη, και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε να παράσχετε τη συγκατάθεσή σας ή όχι. Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορεί να αναφέρουμε στους διαφημιστές μας τι αριθμό επισκεπτών δέχεται η ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν καμία προσωπική πληροφορία και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μηνυμάτων και υπηρεσιών που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα.

 

4. Συγκατάθεση

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας αυτής, της διαδικτυακής μας εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος που προβαίνει σε παροχή προσωπικών του πληροφοριών προς εμάς (π.χ. με απευθείας επαφή, τηλεφωνικά, μέσω τρίτης ιστοσελίδας ή τουριστικού γραφείου) για λόγους κράτησης (συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης ή ακύρωσης αυτής), πληρωμής, διερεύνησης/ελέγχου διαθεσιμότητας προς κράτηση, λήψη πληροφοριών κράτησης ή για τη χρήση άλλων υπηρεσιών που τυχόν παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας/εφαρμογής μας, καθώς και γενικότερα κάθε πρόσωπο που παρέχει προσωπικές του πληροφορίες προς την εταιρία μας στο πλαίσιο μιας κράτησης (συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης ή ακύρωσης αυτής), πληρωμής, διερεύνησης/ελέγχου διαθεσιμότητας κράτησης ή για λήψη πληροφοριών, παρέχει τη ρητή, ελεύθερη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεση και συμφωνία του για την κατά τα παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που είναι αναγκαία στο πλαίσιο επίτευξης των προαναφερθέντων σκοπών.

 

5. Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με εσάς και/ή να τις διορθώσετε

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση e-mail που αναφέρεται παρακάτω.
Όταν παρέχετε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε εμάς μέσω της ιστοσελίδας αυτής, μέσω της διαδικτυακής μας εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, καθώς και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (π.χ. με απευθείας επαφή, τηλεφωνικά, μέσω τρίτης ιστοσελίδας ή τουριστικού γραφείου), αυτό συνεπάγεται ότι αποδέχεστε να αποθηκεύσουμε και επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για λόγους που αφορούν την κράτησή σας και γενικότερα για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω. Μπορεί να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό και την κράτησή σας, ούτως ώστε να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς στόχους μας, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας, καθώς και για την τήρηση ιστορικών αρχείων και για σκοπούς ανάλυσης. Η διατήρηση των δεδομένων σας γίνεται για όσο χρόνο μας επιβάλλει η νομοθεσία για λόγους νομικής μας κατοχύρωσης, διατήρησης αρχείου κρατήσεων και φορολογικούς λόγους, όχι πέραν της πενταετίας εκτός αν αυτό επιβάλλεται από τη νομοθεσία ή συμβατική μας υποχρέωση (π.χ. φορολογική, τραπεζική).

Κάνουμε χρήση ισχυρών τεχνικών μέτρων, για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες λογαριασμών (π.χ. πρωτόκολλο κρυπτογράφησης ιστοσελίδας κ.ά.).

Μολονότι δεσμευόμαστε απέναντί σας να προβαίνουμε μόνο σε σύννομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του ισχύοντος νομικού πλαισίου έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα.

  2. Δικαίωμα διόρθωσης/διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.

  3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαιούστε να εξασφαλίζετε τον περιορισμό της επεξεργασίας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

  4. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ιδίως όταν πρόκειται για κατάρτιση «προφίλ» ή για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

  5. Δικαίωμα στη λήθη: Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. Το δικαίωμά σας μπορείτε να το ασκήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω ή, ειδικά για την ιστοσελίδα αυτή, χρησιμοποιώντας την ειδική επιλογή που υπάρχει σε αυτήν (κάτω μέρος της).

  6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή, από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλον υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

  7. Δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

  8. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

 

6. Οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μη μας παράσχετε καμία πληροφορία, αν και ορισμένες πληροφορίες μπορεί να είναι απαραίτητες για να κάνετε την κράτησή σας ή για να επωφεληθείτε από ορισμένες δυνατότητες που προσφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα ή την εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

Μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα στην ιστοσελίδα μας ή στην εφαρμογή μας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ να μας παράσχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, για να λάβετε τα στοιχεία της επιβεβαίωσης κράτησης σας.

 

7. Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή, όταν επισκέπτεστε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας και δεν μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή. Χρησιμοποιούνται από ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, για να βελτιώνεται η εμπειρία πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα, για να μας παρέχονται πληροφορίες web analytics που μας βοηθούν να βελτιώνουμε γενικά την ιστοσελίδα μας και για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές με τις ανάγκες σας. Σε κάθε περίπτωση, η συλλογή ανώνυμων πληροφοριών μέσω “cookies” γίνεται μόνο εφόσον έχετε δηλώσει ότι αποδέχεστε τη χρήση των τελευταίων.

 

8. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Θέλουμε να νιώθετε άνετα, όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές μας, για να κάνετε κράτηση, και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Αν και καμία ιστοσελίδα ή εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια, έχουμε εισαγάγει κατάλληλες διαδικασίας ασφαλείας (διοικητικές-οργανωτικές, τεχνικές και φυσικές) που μας βοηθούν να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν το δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες και αυτό μπορούν να το πράξουν μόνο για τις επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιούμε μεθόδους κρυπτογράφησης, όταν μεταδίδουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μεταξύ του δικού σας και των δικών μας συστημάτων, και χρησιμοποιούμε τείχος προστασίας (firewall) και συστήματα ανίχνευσης εισβολής, ώστε να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

 

9. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Αν οποιοδήποτε μέρος της παρούσας ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε εφαρμογής σάς συνδέει με άλλες ιστοσελίδες, αυτές οι ιστοσελίδες δεν λειτουργούν σύμφωνα με την παρούσα πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου που δημοσιεύονται σε αυτές τις άλλες ιστοσελίδες, για να κατανοήσετε τις διαδικασίες που ακολουθούν για τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη και εν γένει επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών.

 

10. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αν έχετε κάποια απορία ή αντίρρηση σχετικά με την παρούσα πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ή γράψτε μας στην εξής διεύθυνση ή στείλτε μας φαξ:


Εκπρόσωπος: …………………..

Υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων: …………..

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τ.Κ. 63088

Λαγόμανδρα, Σιθωνία Χαλκιδικής

Τηλ.: 23750 72217 - 8 & 23750 72226 - 7

Fax: 23750 72009

 


 









Personal Information

Privacy policy

The personal information security and privacy policy of “Lagomandra Beach Hotel” is in force and effective for any personal information provided or collected by the hotel, either via this website or via the hotel’s digital application (app) for smart phones and tablets either directly or by telephone or in any other way (e.g. making on-line reservations, sending and receiving e-mail messages in order to communicate and check the availability of a reservation or in order to receive information relating to the hotel or the reservation, etc.). Returning your trust, we assure you that the safety and confidentiality of the personal information you disclose to us constitutes our highest priority.

1. Which information do we collect from you?

In General: We receive and store all information you enter on our website or which you provide in any other way (e.g. by e-mail) or via a reservation you make using a tour operator or travel agency or the Internet platform by an independent provider facilitating hotel reservations (it is obvious that we are the recipients of the reservation information you have provided the platforms or tour operators/travel agencies to make a reservation at our hotel). This includes information by which we can identify you, such as your first name and surname, your telephone number, your postal and digital addresses, as well as billing information (such as your credit/debit card number, the name of the card holder and its expiry date). You may also enter/we may request information on your room preferences. You may choose not to provide information to us, but most information we request from you is generally required to complete a reservation.

Travel companion information: When you make a reservation that includes some other (travel companion) via our website, we shall request personal and or traveling information for said individual. You must obtain this other individual’s consent before you give us their personal information and travel preferences, since access for the display of said information or possible changes to them shall be available only via your account (or your reservation code).

Social Media. Should you use any of our hotel’s social media, either on our website or via a social networking provider, we may gain access to your personal information via this social networking provider and in accordance with said provider’s policies. For example, our website offers the option to register using the function “Facebook Login”, allowing you to register on our website using your Facebook account information, without entering on your own the information required on our website. When you use a social networking function, we may potential gain access to the information you provide by means of it, such as your name, profile avatar, sex, birthday, your e-mail address, your city, town or region, as well as any other information you have chosen to render available via the social networking medium.

Sensitive data (special categories of personal information): This term refers to data which reveal an individual’s racial or ethnic origin, their political beliefs, religious or philosophical convictions or participation in a trade union, as well as biometric data aimed to the indisputable identification of an individual, data relating to the health or information regarding the sexual life and preferences of a natural person or their gender orientation. In general terms, we do not collect sensitive data unless you voluntarily provide them. We may potentially utilize data on the state of your health, provided exclusively by you, in order to better serve you and satisfy your needs (for example, catering to offer access to the facilities for the disabled).

Provision of information by minors: We do not knowingly collect personal information from individuals under 18 years. As the parent or legal guardian, you should not let children submit personal information without your permission.

 

2. How we use your information

We use billing credit/debit card information (such as the holder’s name, the number and expiry date of the credit/debit card) in order to complete the reservations you make on our website, by telephone or via a third party or any other way. We utilize other information about you (e.g. e-mail address) for the following general purposes, subject to your consent: to render to you the services you request; to confirm your reservation and provide information relating to it; to manage your reservation account; to process payment and provide travel notifications, to contact you in general and to respond to your questions and comments; to measure your interest with respect to our services and our website and to improve the same; to inform you on special offers and services that may interest you.

E-mail notices. We want to make it easy for you to take advantage of traveling opportunities on our website. One way to do so is by sending you e-mail messages. You will receive such e-mails, if you have given your consent to receive accommodation/reservation information or advertisements in e-mail form. Registering your e-mail address with our website (e.g. contact form) or our smart phone and tablet application (App) constitutes such consent. Where legally required, we will abide by existing publicly available opt-out lists when sending you marketing communications. Do note that you will have the opportunity to choose not to receive these e-mail messages in any such e-mail we send.

 

3. With whom we might share your information

If you have given us your consent, we may share your information with the following entities:

- Car rental companies and activity providers. All services rendered by third party suppliers are classified this way. Consequently, we encourage you to review the privacy policies of all travel suppliers, whose products you may purchase through this website or through any other of our applications. Do take into account that said suppliers may also contact you, if needed, to obtain additional information about you, to assist you with your travel booking or to respond to a review you may have submitted.

- Third party service vendors who render services or functions on our behalf, including the processing of credit cards, business analytics, customer service, booking, marketing, survey distribution/raffle programs and fraud prevention. We may also authorize third party vendors to collect information on our behalf, as well as to assist, as necessary, with the operation of features of our website or applications (Apps) or to facilitate the distribution of on-line advertisements, tailored to your interests. Third party service providers have access to and may collect information, only when needed, in order to perform their functions, whereas they are not permitted to share or use said information for any other purpose. They are also obliged to follow and observe the same or of equal level data security practices that we adhere to. Take account of the fact that said third party service vendors may be established in countries where the level of protection afforded for personal information may not be equivalent to that offered in your country of residence. However, we will try and protect all personal information collected from you pursuant to strict data protection standards.

- Referring websites: If some other website referred you to this one (for example, through a link on some other website that you clicked to be “directed” to this one), we may share certain information about you with the referring website. We encourage you to review the privacy policy of all websites that referred you here, since we are not liable or to be held responsibly for the personal information processing that is carried out by them.

- Social media providers: When using certain social media functions through our website or applications (Apps), you share information with the social media provider (such as Facebook) and the information you share will be governed by said provider’s privacy policies (including the possibility of us having access to such information via the social media provider). You may be able to modify your privacy setting for those social media providers. Consult the privacy policy of the relevant social media provider for more information, since we are not liable or to be held responsible for the personal data processing performed by the social media provider.

We may also share your information:

- in the context of legal action for the exercise and advocacy of our legal rights or for our defense against legal claims raised against us (e.g. for the exercise of legal remedies, services, subpoenas, etc.).

- when we believe that we need to investigate, prevent or take action in view of unlawful activities or activities we suspect to be unlawful, to protect and defend the rights, property or the safety of our company, this website or our applications, our clients or others.

- in case of a corporate transformation, such as divestiture, merger, consolidation, absorption, asset sale, or in the very unlikely event of bankruptcy.

Save for what is established above, we shall inform you when personal information about you are to be disclosed to third parties, and you will be given the opportunity to offer your consent for this or not. Additionally, it is possible for us to share aggregate or anonymous information with third parties, including advertisers and investors. We may, for example, tell our advertisers the numbers of visitors to our website. Such information does not contain any personal information and is used for the development of messages and content we hope you will find interesting.

 

4. Consent

Each user of this website, our internet-based application (App) for smart phones and tablets, as well as anyone else providing their personal information to us (for example, by contacting us in person, over the telephone, via a third party website or tourist agency) in order to make a reservation (including its amendment/modification or cancellation), to pay, to check availability in order to make a reservation, to obtain a reservation’s particulars or to use any other service that may be offered through our website/application, as well as any person, in general, providing his/her personal information to our company in the context of a reservation (including its amendment or cancellation), payment, checking availability or to receive information, grants his/her explicit, free and fully cognizant consent and agreement for the processing, pursuant to what is cited above, of his/her personal data which is necessary in the context of the attainment of the above objectives.

 

5. How can you access and/or correct your personal information

You can access and update your contact information by contacting us at the e-mail address cited below. When you provide your personal information to us through this website, our Internet application (App) for smart phones and tablets, as well as in any other way (for example, by contacting us in person, over the telephone, via a third party website or tourist agency), this entails that you accept to allow us store and process this personal information for reasons relating to your reservation and, in general, for the reasons that have been cited above. We may continue to process information that relates to your account and reservation in order for us to fulfill our lawful business objectives and to comply with our statutory and regulatory obligations, as well as to keep historic records and for analysis. Keeping your data shall last for as long as it is imposed by legislation for reasons of our own legal assurance, for keeping a reservations archive and for tax reasons. Said keeping of data shall not last for more than five years, save if otherwise dictated by legislation or our contractual obligation (e.g. taxation, banking).

We utilize and make use of powerful technical measures to prevent unauthorized access to account information [e.g. web page encryption protocol (Hypertext Transfer Protocol Secure – HTTPS) and others].

Although we are committed to you to proceed only with the lawful processing of your personal information, we make it known to you that, in the context of the current legal framework, you have the following rights:

  1. Right of information and access to data.

  2. Right of rectification/erasure: You reserve the right to demand the correction of inaccurate data as well as the completion of missing data relating to your person.

  3. Right to restriction of processing: You reserve the right to ensure that data processing is restricted in certain circumstances.

  4. Right to object to processing: You reserve the right to object to the processing of your information, under specific conditions, especially when it relates to profiling or is intended for direct marketing purposes.

  5. Right to be forgotten: When you no longer wish for your personal information to be kept or processed, you reserve the right to request that it be erased, under the condition that such data are not kept for some specific lawful and stated purpose. This right may be exercised by sending an e-mail to the address cited below or, specifically for this website, by using the special function contained therein (bottom of the web page).

  6. Right to data portability: You are entitled to receive or request your data be transferred, in machine readable format, from one data controller to some other under specific circumstances and provided you so wish.

  7. Right to withdraw your consent at any time, without thus affecting the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal.

  8. Right to lodge a complaint with a supervisory authority [Hellenic Data Protection Authority (HDPA)].

 

6. Your options relating to the collection and use of your information.

As cited above, you may opt not to provide any information to us, although certain information may be required for you to make a reservation or take advantage of certain features of this website or the application (App) for smart phones and tablets.

You may be given the opportunity, on our website or application (App) for smart phones and tables, to provide us with a mobile telephone contact number, so that you can receive the particulars of your reservation confirmation.

 

7. Cookies and other technologies

Cookies are small text files installed on your computer or mobile device, when you visit almost all websites. Cookies cannot reveal your identity or cause any harm to your computer or mobile device. They are used by the websites you visit to improve your browsing experience, to provide web analytics information to us, that will help us to generally improve our website, and to collect information regarding travel destinations of interest to you, so that you may see travel ads that better fit your wants and needs. In any case, the collection of anonymous data using “cookies” shall take place only provided you have stated that you accept their use.

 

 

8. How do we protect your data

We want you to feel comfortable when using this website and our applications to make a reservation and we are committed to protecting the information we collect. Although no website or application can guarantee absolute safety, we have introduced the appropriate safety procedures (administrative – organizational, technical and physical) to assist us in the protection of the information you provide to us. For example, only authorized employees may access personal data and they may do so only for the permitted business functions. Additionally, we utilized encryption methods when transmitting your personal information between your system and ours, while we also utilize a firewall and Intrusion Detection Systems (IDS) in order to prevent unauthorized persons from gaining access to your information.

 

9. External links

Should any part of this website or any application link you to other websites, those sites do not operate in compliance with this privacy policy. We recommend that you assess the privacy policy statements posted on these other websites in order to understand their procedures for the collection, use, disclosure and processing, in general, of personal information.

 

10. How to contact us

Should you have a query or objection with respect to this privacy policy, you can send us an e-mail, surface mail to the following address, or contact us by fax:


Representative: …………………..

Data Protection Officer: …………..

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Postal Code 63088

Lagomandra, Sithonia, Halkidiki

Tel.: 23750 72217 - 8 & 23750 72226 - 7

Fax: 23750 72009

Lago Beach hotel

Lagomandra, Sithonia, Chalkidiki
Greece Postcode 63088
Tel. +30 23750 72217 – 8, 23750 72226 – 7
Fax: +30 23750 72009
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

News from our hotel.

  

payments

 

google playapple app store badge

Book Now