BOEK NU

Toegankelijkheid

Facilities & Services

Faciliteiten & Diensten

facilities and Services
Naast een luxueus verblijf biedt het Lagomandra Beach Hotel & Suites een grote verscheidenheid aan diensten die al onze bezoekers zonder uitzondering plezieren!

Het Lagomandra Beach Hotel en Suites in Chalkidiki en zijn ervaren personeel willen u graag verwelkomen in het resort. We staan altijd tot uw beschikking om uw vakantie in het prachtige Sithonia echt onvergetelijk te maken. Onze lange ervaring heeft ons geleerd wat de bezoeker nodig heeft om van een luxe vakantie te genieten. Om te beginnen zorgen we voor de beste veiligheid van de auto's van onze klanten door het aanbieden van een privéparkeerplaats en bagagetransferservice. De faciliteiten en diensten van het Lagomandra Beach Hotel en Suites liggen zes (6) km van Neos Marmaras, Chalkidiki, een dorp dat gemakkelijk bereikbaar is vanuit het resort. Wat onze faciliteiten betreft, bieden we het restaurant "Votsalo" waar u gastronomische creaties uit de traditionele Griekse en Europese keuken kunt vinden, bereid door ervaren chefs speciaal voor u. Dagelijks geserveerd voor ontbijt en diner, kunt u kiezen uit een overvloed aan gerechten die alle smaken dekken.

facilities and Services
Natuurlijk stoppen de keuzes hier niet!

In onze Pool Bar kunt u genieten van koffie, koele cocktails en diverse warme en koude dranken die u helpen te ontspannen in een werkelijk prachtige omgeving. Naast de Pool Bar zijn er ligstoelen en parasols rond het zwembad voor onze hotelbezoekers, zodat ze in comfort en vrede van hun zwem in het zwembad kunnen genieten. Bovendien is er een kinderzwembad voor onze jonge vrienden, met de juiste afmetingen voor hun leeftijd, en een badmeester om ongelukken te voorkomen. In onze traditionele taverne kunt u Griekse gerechten vinden die u kunt vergezellen met Griekse drankjes, zoals lokale wijn, tsipouro en ouzo en een assortiment van meze. Er is een speeltuin gecreëerd, speciaal ontworpen, verzorgd en uitgerust met alles wat een kind nodig heeft tijdens vakanties om het veilig en leuk te houden. Voor eventuele kleine behoeften tijdens uw verblijf is er een Mini Market en een Gift Shop, waar u benodigdheden, geschenken en souvenirs uit Chalkidiki kunt kopen. Ook vindt u aan het strand van Lagomandra een Beach Bar en een Snack Bar om overdag te genieten van een koel drankje, diverse koffiesoorten of een smakelijke koude snack.

Reception
Reception
Reception

Naytilos Beach Bar

In het Lagomandra Beach & Suites Hotel, naast de Snack Bar, bevindt zich de "Naytilos Beach Bar" met vele verfrissende opties van koffie, cocktails, frisdranken en nog veel meer. We zorgen ervoor dat uw zwemervaring een echte beleving wordt onder de zomerse muziek en ons personeel staat dagelijks klaar om u te bedienen, zodat u van uw zwemmen kunt genieten. Het georganiseerde, schone en met de "Blauwe Vlag" bekroonde strand van Lagomandra is een van de populairste bestemmingen in Chalkidiki, aangezien u daar mensen van over de hele wereld zult ontmoeten.

Snack Bar

Op loopafstand van het Lagomandra Beach Hotel en Suites, aan het prachtige strand van Lagomandra, komt u de Snack Bar tegen die u overdag sandwiches en koude snacks biedt, evenals verse drankjes, die u helpen af te koelen op de hete zomerdagen.

Pool Bar

In het zwembadgedeelte van het Lagomandra Beach & Suites Hotel vindt u ook de Istion Pool Bar. Daar kunt u genieten van verfrissende cocktails, sappen, koffie en andere dranken die u helpen te ontspannen in een werkelijk prachtige omgeving. Naast de Pool Bar biedt het zwembadgedeelte gratis ligbedden en parasols voor de hotelgasten, zodat u in alle rust en comfort van uw zwem in het zwembad kunt genieten.

Votsalo Restaurant

In het Lagomandra Beach & Suites Hotel vindt u het restaurant "Votsalo", waar u een unieke gastronomische ervaring kunt hebben, proevend van creatieve gerechten van een buffet geïnspireerd door zowel de traditionele Griekse als de moderne Europese keuken, die door onze ervaren chefs alleen voor u worden gemaakt. Kiezend uit een overvloed aan smaken die elke smaak dekken, kunt u dagelijks genieten van uw ontbijt en diner.

Taverne

In het Lagomandra Beach & Suites Hotel vindt u ook onze "à la carte" taverne. Direct aan het strand biedt onze traditionele Griekse taverne "Thalassa Blue" een verscheidenheid aan gerechten, inclusief verse vis en heerlijke vleesopties met salades en bijgerechten. Voel u vrij om de Griekse delicatessen en drankjes zoals Ouzo en Tsipouro te proeven die passend bij de gerechten gecombineerd kunnen worden.

trip
top
holidaycheck
Booking
Blue Flag

GoogleRecensies

Duurzaamheidsinitiatieven

Fotovoltaïsch park

Fotovoltaïsch park

Vervanging van lampen door LED-lampen

Vervanging van lampen door LED-lampen

Upgrade van airconditioningunits

Upgrade van airconditioningunits

Zonne-energie voor verwarming en warm water

Zonne-energie voor verwarming en warm water

Irrigatiesysteem

Irrigatiesysteem

Installatie van waterbesparende filters

Installatie van waterbesparende filters

Lagomandra Beach Hotel Logo

Lagomandra, Sithonia, Chalkidiki, Griekenland
Postcode 63088 
Tel. +30 23750 72217 – 8, 23750 72226 – 7 
E-mail: info@lagomandra.gr

Lagomandra Beach Hotel Logo

Lagomandra, Sithonia, Chalkidiki, Griekenland
Postcode 63088 
Tel. +30 23750 72217 – 8, 23750 72226 – 7 
 E-mail: info@lagomandra.gr

Unforgettable moments start here.
google play
app store
thalassa